Atractii turistice

Judet

Zona

ATRACTII

Biserica Neagra/Schwartze Kirche


Biserica Neagra/Schwartze Kirche

Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) este biserica evanghelică aflată în centrul municipiului Brașov.


detalii

Sibiu/Hermannstadt


Sibiu/Hermannstadt

Sibiul a fost fondat pe locul unei mai vechi așezări, probabil slave, de coloniști sași din teritoriul Rin-Mosela imediat după mijlocul secolului al XII-lea.


detalii

Sighisoara / Schäßburg


Sighisoara / Schäßburg

Sighişoara, „Bijuteria medievală a României” (UNESCO) îşi aşteaptă vizitatorii pentru a-şi dezvălui misterul strâns în zidurile îmbătrânite de vreme în sutele ani de existenţă.


detalii

toate atractiile
CIRCUITE

Circuit zona Sibiu 1

Circuitul cuprinde 3 locatii cu o importanta deosebita pentru vestigiile medievale din Transilvania. Este vorba despre orasul Sibiu, biserica fortificata Cisnadie si Cisnadioara.
Cea mai mare parte a circuitului acopera orasul Sibiu, considerat si in prezent o capitala culturala datorita bogatiei de obiective turistice si de evenimente culturale. Dupa vizitarea orasului Sibiu se vor vizita biserica din Cisnadie unde veti descoperi comorile ascunse ale Transilvaniei si biserica din Cisnadioara unde puteti afla despre traditiile interesante ale comunitatii locale legate de aceasta fortificatie.

Durata circuit: aproximativ 5 ore
Circuitul se poate realiza: cu autoturismul si cu transportul public


Atractii disponibile in circuit
« inapoi