Atractii turistice

Judet

Zona

ATRACTII

Biserica Neagra/Schwartze Kirche


Biserica Neagra/Schwartze Kirche

Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) este biserica evanghelică aflată în centrul municipiului Brașov.


detalii

Sibiu/Hermannstadt


Sibiu/Hermannstadt

Sibiul a fost fondat pe locul unei mai vechi așezări, probabil slave, de coloniști sași din teritoriul Rin-Mosela imediat după mijlocul secolului al XII-lea.


detalii

Sighisoara / Schäßburg


Sighisoara / Schäßburg

Sighişoara, „Bijuteria medievală a României” (UNESCO) îşi aşteaptă vizitatorii pentru a-şi dezvălui misterul strâns în zidurile îmbătrânite de vreme în sutele ani de existenţă.


detalii

toate atractiile
CIRCUITE

Circuit zona Sibiu 2

Circuite

Cea mai mare parte a circuitului acopera orasul Sibiu, considerat si in prezent o capitala culturala datorita bogatiei de obiective turistice si de evenimente culturale. Dupa vizitarea orasului Sibiu se vor vizita 3 obiective medievale din inima Sibiului. Biserica de la Hosman ne va impresiona nu numai cu bogatia arhitectonica, ci si cu moara cu motor istoric din secolul al XIX-lea. La biserica din Nocrich vom afla despre istoria familiei von Brukenthal, iar la biserica din Altana vom invata cum prietenia conduce la fapte marete.

Durata circuit: aproximativ 8 ore
Circuitul se poate realiza: cu autoturismul


Atractii disponibile in circuit
« inapoi