Atractii turistice

Judet

Zona

ATRACTII

Biserica Neagra/Schwartze Kirche


Biserica Neagra/Schwartze Kirche

Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) este biserica evanghelică aflată în centrul municipiului Brașov.


detalii

Sibiu/Hermannstadt


Sibiu/Hermannstadt

Sibiul a fost fondat pe locul unei mai vechi așezări, probabil slave, de coloniști sași din teritoriul Rin-Mosela imediat după mijlocul secolului al XII-lea.


detalii

Sighisoara / Schäßburg


Sighisoara / Schäßburg

Sighişoara, „Bijuteria medievală a României” (UNESCO) îşi aşteaptă vizitatorii pentru a-şi dezvălui misterul strâns în zidurile îmbătrânite de vreme în sutele ani de existenţă.


detalii

toate atractiile
EVENIMENTE

Expozitie foto Targu Mures, 20-22 aprilie 2012, Piata Victoriei

În Piața Victoriei, timp de 3 zile, de la ora 10.00 la ora 18.00 trecătorii vor putea admira o selecție de 80 de fotografii de mari dimensiuni (1x1m sau 1,5 x 1m) amplasate pe panouri special închiriate pentru acest eveniment. Mai mult, fiecare participant la expoziție va primi din partea organizatorilor material de promovare constând în: broșuri, calendare, agende, hărți turistice, tricouri etc.
Pentru cei interesați de participarea la un astfel de circuit, Asociația Română pentru Promovarea Calității și a Practicilor de Succes a elaborat un portal de promovare unde turiștii își pot personalize circuitul, pot afla mai multe detalii despre atracțiile medievale sau despre evenimentele organizate în zonă.Documente utile
Afis Mures

Evenimente
« inapoi