Atractii turistice

Judet

Zona

ATRACTII

Biserica Neagra/Schwartze Kirche


Biserica Neagra/Schwartze Kirche

Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) este biserica evanghelică aflată în centrul municipiului Brașov.


detalii

Sibiu/Hermannstadt


Sibiu/Hermannstadt

Sibiul a fost fondat pe locul unei mai vechi așezări, probabil slave, de coloniști sași din teritoriul Rin-Mosela imediat după mijlocul secolului al XII-lea.


detalii

Sighisoara / Schäßburg


Sighisoara / Schäßburg

Sighişoara, „Bijuteria medievală a României” (UNESCO) îşi aşteaptă vizitatorii pentru a-şi dezvălui misterul strâns în zidurile îmbătrânite de vreme în sutele ani de existenţă.


detalii

toate atractiile
EVENIMENTE

Transylvanian Brunch la Hosman

Dragi oaspeti,

Va invitam cu bucurie la Transilvanian Brunch care in luna iulie are loc in satul Hosman (germ.: Holzmengen, magh.: Holcmány) la Moara Veche.

Brunch-ul se organizeaza in data de 28 iulie (sambata) incepand cu ora 11:00 si ne-am bucura foarte mult daca ne puteti onora cu prezenta!
La ora 14:00 avem programata o demonstratie de morarit la moara precum si plimbari cu motodrezina pe traseul gara Hosman - Cornatel, oferita de „Prietenii Mocanitei“.

Anul acesta mai sunt planificate urmatoarele evenimente:
25 august - Apos / Abstdorf
29 septembrie - Apold / Trappold

Va rugam sa va anuntati participarea cu cel putin trei zile inainte pana in 25 iulie (miercuri) seara. Fiind vorba de o actiune la care gazdele pregatesc mancarea e foarte important sa stim din timp numarul participantilor iar inscrierea dvs. reprezinta un fel de asigurare orientativa.
Inscrierea se poate face telefonic la 0740-959.389 sau prin e-mail la adresa transilvanian.brunch@gal-mh.eu.

Va informam si despre faptul ca lista de rezervari va fi inchisa la un numar de 180 de persoane.

Locatie:
Satul Hosman se afla in judetul Sibiu in comuna Nocrich. In sat se poate ajunge din DJ 106 (Sibiu – Agnita – Sighisoara).
Odata ajunsi in centrul satului virati prima la stanga si treceti de scoala (pe partea stanga) dupa cca. 600m ajungeti la o casa mare (vopsita cu portocaliu) pe partea dreapta unde virati la dreapta. Puteti deja parca pe marginea drumului, locatia se afla pe partea stanga (Moara Veche).

Motodrezina:
Cei interesati intr-o plimbare cu motodrezina (10 RON/ pers., copii gratuit) poate sa faca rezervari la mihai@sibiuagnitarailway.com sau la numărul 0726-304325. Detaliile despre asociatia “Prietenii Mocanitei” gasiti pe site-ul www.sibiuagnitarailway.com.


Web:
Informatii despre Moara Veche: www.moara-veche.ro
Informatii in limba romana: brunch.dordeduca.ro
Informatii in limba germana: http://www.reky-travel.de/transilvanian-brunch

Evenimente
« inapoi